Despre noi
   
     
 
In acord cu principiile ISO 9001 privind orientarea catre client, managementul de varf al EUROCERT isi propune sa-si multumeasca intotdeauna clientul, fiind convins ca oricand poate fi gasita o solutie profesionala la nivel ridicat care sa satisfaca atat cerintele clientului cat si pe cele ale consultantului.

Urmarim sa oferim partenerilor nostri servicii prompte, prestate in conditii adecvate situatiilor particulare ale fiecarei organizatii si care sa aduca valoare afacerilor clientilor, astfel incat acestia sa prospere pe pietele tot mai concurentiale pe care activeaza.

Suntem constienti ca un client multumit  este cheia dezvoltarii societatii noastre, un client multumit care ne recomanda partenerilor sai fiind cea mai eficienta metoda de marketing.

Prin implementarea in organizatiile romanesti a metodelor moderne de management si control al proceselor, ne facem in acelasi timp si datoria morala de a contribui la progresul general al societatii romanesti.

Organizatiile performante ale viitorului trebuie sa impleteasca eficienta pe piata postulata de standardul de management al calitatii  ISO 9001 cu normele privind protectia mediului inconjurator cerute de ISO 14001, grija fata de sanatatea si securitatii fortei de munca regasita in standardul OHSAS 18001, impreuna cu numeroasele cerinte legale si profesionale. ACESTA este punctul-cheie in care va putem sprijini !

manager SC EUROCERT SRL:  Liviu Jidoveanu - partenerul Dvs !

 
 
Eurocert Srl -Copyright © 2002